четверг, 25 марта 2010 г.


Туфлі, Взуття 2010

Всі чудово знають історію Попелюшки, яка багато працювала, а потім, в кінці кінців, за свої заслуги була нагороджена любов'ю принца і зажила з ним щасливо. Деякі кажуть, що це цілком закономірно, і всі її придбання - це всього лише перемога добра над злом. Але інші не зовсім згодні, вважаючи, що життя Попелюшки змінила ... пара кришталевих черевичків. Виходить, що Попелюшка - класичний приклад того, як правильні туфлі змінюють життя на краще, і це значить, що вибору туфель варто приділити особливу увагу.

Кожен рік дизайнери пропонують все більш неймовірні моделі туфель, від класичних до самих вигадливих. Так було і під час дефіле на 2010 рік у всіх модних столицях, в яких пройшли покази. І як завжди яскравою лінією виділяються тренди, які орієнтують нас перед тим, як ми зважимося придбати для себе правильні і модні туфлі.

Ботильйони

Ботильйони в 2010 році трохи змінюють свій імідж, який був звичний для нас всі попередні сезони. Нові ботильйони представляють собою щось середнє між старими більш високими моделями та туфлями. Високий тонкий каблук - необхідний атрибут нових ботильйонів. Ви вільні вибирати різні моделі: фантазійні або більш традиційні, з відкритим носком, на платформі, сильно відкриті зверху, сітчасті, мереживні або замшеві і навіть з блискучими декоративним елементами.
Найбільш стильні моделі ботильйони шукайте у Chloé, Roberto Cavalli, Prada, Versace, Louis Vuitton, Pucci, Marni, Calvin Klein, Nina Ricci.

Платформа

У 2009 ми тяглися у висоту на шпильках неймовірних розмірів, а в 2010 до них додається платформа.
Платформа стає незамінною як влітку, так і взимку. Вона не тільки виглядає дуже сексуально, вона більш зручна, чим шпильки, нога набуває стійкість, крок - впевненість.
Туфлі на шпильках і платформі повинні бути або яскравими і соковитими - бірюзові, срібні, золоті, жовті; або прагнути до більшої стриманості - сірі, бежеві, чорні. Не обходить увагою та найактуальніші кольори роки - червоно-кораловий, помаранчевий, електричний і інші відтінки синього.
Можна вибирати туфлі без задника, з відкритим мисом, з пряжкою, з матовою шкіри або замші, крокодилової шкіри. Вони можуть бути прикрашені блискітками, пайєтками, стрічками, сіткою, що стане дуже колоритним варіантом для літа.
Платформи вам запропонують Valentino, Fendi, Gucci, Miu Miu, Nanette Lepore's.

Комментариев нет:

Отправить комментарий