среда, 17 марта 2010 г.

8">
Літо,Мода, 2010

Літо, на думку дизайнерів, повинне бути різнобарвним. Дизайнери моди поклопоталися про всіх: і про закоханих романтиків, і про пригодолюбителів, і про цінителів азіатської культури. Усі ці 3 напрями представленні у новій модні колекції Літо, Мода, 2010

Чарівна мода лісу

Тим, кому до душі летючі шифонові плаття з ніжним квітковим малюнком, хто обожнює прикраси у вигляді милих комах, зворушливих звірят і гарних квіточок, цього літа надається повна свобода. Модельєри постаралися на славу. Вони пропонують безліч ансамблів з легких тканин, розписаних то як нарядна квіткова поляна, то як пронизаний сонячними променями гайок.

Alessandro Dell’Acgua, Prada, Alexsander McQueen та інші відомі дизайнери щедро діляться з модницями своїм «лісовим» настроєм, включаючи в колекції безліч відповідних туалетів. Не відстають від них виробники аксесуарив: вони пропонують так багато тематичних прикрас, що просто очі розбігаються від безлічі нарядів з легких тканин.


Prada

Образ лісової чарівниці добре підходить романтично настроєним панночкам: він зробить їх зворушливішими, підкреслить жіночність і загадковість.

Африканська мода пристрасті

З тих пір, як Ів Сен-Лоран придумав стиль «сафарі», пройшло немало років, але він (стиль) явно не збирається покидати світові подіуми. Дизайнери охоче розробляють численні варіанти «сафарі», прагнучи додати йому нове звучання.

Ів Сен-Лоран

В своїй основі цей стиль незмінний: натуральні тканини, колір «хакі» і різноманітні пісочні відтінки, на плечах обов’язково погони, кишені накладні, вільний крій - все так само, як в ті далекі часи, коли англійські солдати регулярно навідувалися на Чорний континент. Але сьогодні наряд-сафарі пропонується доповнити блискучими аксесуарами (вони пожвавлять неяскраве забарвлення), прикрасами, подібними тим, які носять вожді африканського племені, взуттям і сумками з натуральної шкіри.

Такий сафарі-наряд краще всього виглядатиме на дівчині з рішучим характером, енергійній, незалежній, волелюбній.

Китайська мода-сувенір

Азіатські мотиви в одязі як і раніше актуальні. Цього разу трендом стали наряди, виконані в китайському стилі. Кольори в основному яскраві, але є плаття, виконані в ніжних пастельних тонах. Багато нарядів прикрашено орнаментом - він дуже важливий в китайській моді.

Prada

Цікаві аксесуари. Так, наприклад, пропонують пояси, до яких при бажанні можна прикріпити палички для їжі або що-небудь не менш корисне і потрібне, принаймні китайці раніше поступали саме так. Сьогодні цей пояс, що складається з нарядного поясу і шкіряного ременя, вже не використовується за призначенням і є лише оригінальним аксесуаром. Також дизайнери поклопоталися про створення сумочок в китайському стилі і самих різних прикрас.

Китайські тенденції сподобаються любителям мудрого Сходу, дозволять їм підкреслити свою індивідуальність і продемонструвати оригінальність, не виходячи за рамки моди і модних тенденцій цього літа.

Комментариев нет:

Отправить комментарий