понедельник, 24 мая 2010 г.




Дизайн нігтів, манікюр та малюнки на нігтях


   З давніх пір і до нашого часу прекрасна половина людства - дами, завжди бажали виглядати ефектно та елегантно. Важлива роль у чаруючому образі жінки відводиться рукам, а разом з ними і нігтям. Без акуратних і доглянутих рук образ ідеальної жінки буде неповним. Раніше існувало тільки поняття - художній розпис нігтів, і в реальному житті таке траплялося дуже рідко. В основному художній розпис нігтів можна було побачити лише на міжнародних конкурсах моди.

   В даний час малюнкам на нігтях відведена ціла гілка мистецтва - «nail art». У дослівному перекладі з англійської nail art, перекладається як мистецтво нігтів, фактично будучи мистецтвом мініатюрного розпису на нігтях і декоративного манікюру. Крім того «nail art» - це ціла наука, що об'єднала знання і вміння правильно підібрати необхідні інструменти, підготувати ніготь до художньої обробки, створити потрібний фон для композиції. Дуже важлива роль відводиться також і догляду за нігтями

   Як у будь-якому іншому виді мистецтва, в «nail art» є свої модні течії, а так само абстрактні і класичні тенденції.

   Для «nail art» дизайну і мініатюрного художнього розпису нігтів, існують спеціальні матеріали: лаки та фарби, фольга і стрази, мікроблистки і тату на нігтях, в деяких випадках використовуються так само і прикраси з дорогоцінних металів. Існує величезна маса спеціальних інструментів для «nail art», але так само можуть бути використані в якості інструменту: голки, зубочистки і кусачки. Також в наш час став дуже популярний пірсинг нігтів

   Дізнавшись ази і ознайомившись з елементами «nail art» можна своїми силами створювати оригінальні образи та візерунки на нігтях, застосовуючи спеціальні принципи розташування і композиції. 

1 комментарий:

  1. Я – майстер з гелевого нарощування нігтів у Львові. Займаюсь нарощенням вже більше року. Нище наведений ряд послуг, які Ви можете отримати, завітавши до мене:
    – Зміцнення нігтів гелем;
    - нарощування гелевих нігтів;
    – класичний обрізний манікюр;
    - французький манікюр;
    - європейський манікюр;
    - художній розпис нігтів.
    моб: 0638315132
    сайт:http://helevi-nihti.ru/

    ОтветитьУдалить