среда, 26 мая 2010 г.




Підбір зачісок

   Нова зачіска - це новий образ, якому Ви хочете відповідати. Тому при підборі зачіски, спочатку визначтеся із загальним образом який Ви вирішили створити.

   З великого розмаїття зачісок можна виділити чотири основних типии за допомогою яких буде набагато легше підібрати ту зачіску, яка найбільше буде підходити тобі і твоєму образу:

1-й - зачіски зворотного типу. Волосся зачісувати в напрямку від чола до потилиці. Такі зачіски виконують як на довгому, так і на короткому волоссі.

2-й тип - ацентральний (спадаючий). Волосся направлені від верхівки до крайової лінії росту волосся. Зачіски виконують на волоссі різної довжини.

3-й тип - концентрований (що використовується в зачісках типу хвіст). Напрямок зачіски йде від крайової лінії росту волосся до маківки. Для виконання таких зачісок волосся повинно бути довгими.

4-й тип - передній. Все волосся спрямоване вперед. Необхідно, щоб волосся нижньої частини потилиці були подовженими

   Зачіска - одна з найголовніших складових іміджу жінки. Якщо жінка прийшла до висновку, що в собі потрібно щось поміняти, - починають з підбору нової зачіски. Вдало підібрана зачіска чи стрижка, як правило, піднімає настрій.

   А ось кілька порад як скоригувати окремі риси обличчя:

   Жінці з великими рисами обличчя більше підійдуть гладкі зачіски, стрижки, укладені великими хвилями. При дрібних рисах обличчя краще віддати перевагу зачіскам з завивкою. Низький лоб можна зорово змінити за допомогою чубка: волосся трохи збити і укласти красивими локонами, розподілити асиметрично, таким чином приховавши природну межу їх зростання. Великий ніс можна візуально зменшити завдяки зачіскам з завитими пасмами, локонами, зачесаним на чоло і щоки. Стрижка допустима, але центр ваги слід розташовувати невисоко на потилиці. Вибираючи зачіску, слід звернути увагу і на свою шию. При короткій або повній шиї можна підняти волосся, скріпивши їх вузлом на верхівці, потилиці. Довгу, худу шию можна замаскувати зачіскою з довгим волоссям, завитого в локони або хвилі типу паж.

   При підборі зачіски важливим моментом є тип особи. Підбираючи зачіску круглолицим жінкам слід порадити зачіски які обрамляють обличчя м'якими прядками. Оптимальна довжина волосся-двадцять-двадцять п'ять сантиметрів. При підборі стрижки слід виключити низькі бокові проділи, зачіски з прямими проділами і гладко розчесаним на сторони волоссям, а також громіздких і плоских зачісок

   Коли необхідно підібрати стрижку для жінок з подовженою формою обличчя слід порадити коротку стрижку з чубком або стрижки середньої довжини з об'ємом біля скул і підборіддя. Хорошим варіантом є зачіска з асиметричними лініями, без проділу.

   Коли у жінки лице трикутної форми, необхідно підбирати зачіски з чубчиком і пасмами завитими і зачесаними на щоки. Довжина волосся повинна бути або до підборіддя або до середини щік. Короткі стрижки небажані. 

   При трапецієподібної формі обличчя варто підібрати зачіски прикривають нижню частину щік. Це можуть бути короткі завиті пасма, що падають на лоб і щоки або збиті над чолом волосся, які візуально збільшать вузький лоб. Можна зупинити свій вибір на стрижці, але при цьому скроні повинні бути пишними. 

   Для квадратного типу обличчя можна підібрати зачіски з пишними локонами які укладаються хвилями по сторонах. При цьому волосся з лоба можна зачесати назад і розділити косим проділом. Тут при підборі зачіски ви вільні вибирати між чубком і волоссям укладеними на скроні або зачісувати волосся з чола назад, обидва ці варіанти підходять. Волосся повинно бути нижче підборіддя. Не варто зачісувати гладко назад волосся, а також відкривати вуха і носити прямий проділ.


Комментариев нет:

Отправить комментарий